Beton

Összegyűjtöttünk néhány gyakori kérdést, és megválaszoltuk
részletek »

Miért vásároljak betont, ha én is megtudom keverni?
segítünk a számolásban »

"...maximálisan elégedettek vagyunk a beton és a kiszolgálás minőségével egyaránt."
további vélemények »

Bemutatkozás

Cégünk 1996-ban alakult 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás.

Pilisvörösváron a vállalkozási területen megépült korszerű betonüzemünkben betonértékesítéssel, betongyártással, betonszállítással, –szivattyúzással és ingyenes betontechnológiai tanácsadással foglalkozunk. Cégünk saját gépjárművekkel rendelkezik, ezért teljes körű garanciát tud vállalni a beton mennyiségére és szakszerű bedolgozás esetén annak minőségére.

A rendelkezésünkre álló két keverőgépünkkel (TEKA 750 és TEKA THZ 1500) naponta akár 800 m3 betont tudunk előállítani.  Legkisebb rendelhető mennyiségünk 0,25 m3. A betont igény szerint kiszállítjuk a megrendelő számára, de kiszolgálunk olyan vevőket is, akik saját szállítóeszközzel rendelkeznek a földnedves beton elvitelére.

Betonüzemünkben a maradék beton újrahasznosításával védjük környezetünket. Nem számolunk fel pótdíjakat a visszaküldött betonra. A visszahozott friss beton maradvány veszélyes hulladék, amely nem juttatható vissza közvetlenül a környezetünkbe, ezért a betont átmossuk, majd ülepítőbe engedjük és az így visszanyert alapanyagot újrahasznosítjuk.

Cégünket a független Meolit – Minőségellenőrző és Minőségbiztosító Szervezet akkreditált labor ellenőrzi Molnár Viktor vezetésével. MEOLIT- MINŐSÉGELLENŐRZŐ ÉS MINŐSÉGBIZTOSÍTÓ SZERVEZET Betontechnológiai és Kőzetfizikai Vizsgálólaboratórium – 8202 Veszprém, Házgyári út 28.)

Rugalmas és színvonalas kiszolgálással várjuk Önt.

Kőkeményen Önökért!

Kertész Tibor
ügyvezető, tulajdonos

Miért pont Önöket válasszam?

Válasszon bennünket, mert nem fog bennünk csalódni. Cégünk már 17. éve rendületlenül itt van a magyar piacon, ami nem kis dolog ebben az iparágban a sok multi között. Minket nem hívnak 5 évente más néven, a választott nevünkhöz továbbra is hűségesek szeretnénk lenni. Nincsenek peres ügyeink minőségromlás miatt. Szívvel és lélekkel tesszük feladatunkat.

Körzetünkben nagy helyismeretünk van, olyan járművekkel dolgozunk amik jól bírják a hegyi terepviszonyokat. Sofőrjeink sem most tanulták a vezetést. Összeszokott, nagy tapasztalattal bíró gárdával rendelkezünk, mindent megtesznek annak érdekében hogy összedolgozzanak az Önök kivitelezőjével.

Évek óta ugyanazoktól a jól kitapasztalt beszállítóknál vásároljuk az alapanyagokat, mert minden bánya más minőségű sódert termel ki, nincs hullámzó minőség. Termékeik osztályozva, mosottam érkeznek.

Nem utolsó sorban, pedig az egyszerű megrendelés és annak kifizetése. A személyesen megbeszélt árakra és az árajánlaton megküldött árainkba nem kerülnek bele utólagos meglepetések , és pluszdíjak  Mindent intézhet egy helyen ugyan annál a személynél , nem kell egyik irodából a másikig fáradni, még a helyszínen is lehet fizetni.

 

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van a honlapunkkal kapcsolatban írjon nekünk!

Beton

Gamma Beton Kft.

Cím: 2085 Pilisvörösvár, Szent László u. 1/A (Liegl mögött)
Tel./fax: 06/26 330-040, 06/26 530-070
Mobil: 06/30 9336-313
E-mail: info@gammabeton.hu