Beton

Összegyűjtöttünk néhány gyakori kérdést, és megválaszoltuk
részletek »

Miért vásároljak betont, ha én is megtudom keverni?
segítünk a számolásban »

"...maximálisan elégedettek vagyunk a beton és a kiszolgálás minőségével egyaránt."
további vélemények »

Miért minket válasszon

Válasszon bennünket, nem fog csalódni! Cégünk már 15. éve rendületlenül itt van a magyar piacon, ami nem kis dolog ebben az iparágban a sok multi között. Minket nem hívnak 5 évente más néven, a választott nevünkhöz továbbra is hűségesek szeretnénk lenni. Nincsenek peres ügyeink minőségromlás miatt. Szívvel és lélekkel tesszük feladatunkat.

Körzetünkben nagy helyismeretünk van, olyan járművekkel dolgozunk melyek jól bírják a hegyi terepviszonyokat. Sofőrjeink sem most tanulták a vezetést. Összeszokott, nagy tapasztalattal bíró gárdával rendelkezünk, mindent megtesznek annak érdekében hogy összedolgozzanak az Önök kivitelezőjével.

Évek óta ugyanazoktól a jól kitapasztalt beszállítóknál vásároljuk az alapanyagokat, mert minden bánya más minőségű sódert termel ki. Sóder beszállító partnerünk: MÉHES Kft Kavicsbánya Dunavarsány. Termékeik osztályozva, mosottam érkeznek, nincs hullámzó minőség.

A cementet a Holcim Hungária Zrt. lábatlani gyárából kapjuk. Szintén megbízható ellenőrzött forrásból.

Nem utolsó sorban, pedig az egyszerű megrendelés és annak kifizetése. A személyesen megbeszélt árakra és az árajánlaton megküldött árainkba nem kerülnek bele utólagos meglepetések , és pluszdíjak  Mindent intézhet egy helyen ugyan annál a személynél , nem kell egyik irodából a másikig fáradni, még a helyszínen is lehet fizetni.

Beton

Gamma Beton Kft.

Cím: 2085 Pilisvörösvár, Szent László u. 1/A (Liegl mögött)
Tel./fax: 06/26 330-040, 06/26 530-070
Mobil: 06/30 9336-313
E-mail: info@gammabeton.hu