Beton

Összegyűjtöttünk néhány gyakori kérdést, és megválaszoltuk
részletek »

Miért vásároljak betont, ha én is megtudom keverni?
segítünk a számolásban »

"...maximálisan elégedettek vagyunk a beton és a kiszolgálás minőségével egyaránt."
további vélemények »

Rólunk mondták

"Cégünk elsősorban út- és közműépítésekkel foglalkozik. Immáron 15 éve állunk munkakapcsolatban a Gamma Beton Kft-vel. Ez idő alatt semmilyen problémánk nem merült fel a munkájukkal kapcsolatban. Nagyon segítőkészek, rugalmasak (éjszaka, hétvége), maximálisan elégedettek vagyunk a beton és a kiszolgálás minőségével egyaránt. Továbbra is csak ajánlani tudjuk Őket , és remélünk még sok éves együttműködést. "

Magyar Aszfalt Kft.
Vörös Gábor
gabor.voros@magyaraszfalt.hu
www.magyaraszfalt.hu

 

"Már 1997 óta vagyunk elégedett vásárlói a Gamma Beton Kft-nek. Pontos és precíz munkájukkal vívták ki bizalmunkat, mely a hosszú évek alatt kifogástalan volt. Magyarországon azon kevés cégek egyike, akik a mai napig tartják a termékeik és a kiszolgálás jó minőségét, mindemellett az ügyfeleikkel is lelkiismeretesen foglalkoznak, ezért jó szívvel ajánljuk Őket. "

Rodart Kft.
Neubauer László
06-30-949-5140

 

"A Gamma Beton Kft megalakulása óta dolgozom együtt a céggel. Az elejétől fogva megvagyok elégedve a munkájukkal, amit azóta is lelkiismeretesen végeznek. Jó az együttműködés, családias a légkör. Mindenkinek ajánlom."

Botczheim Mátyás
egyéni vállalkozó
06-20-911-6754

 

"Sommás véleményünk a cégükről a következő: Évek Óta megbízható szállítónk a Gamma Beton Kft. Biztos, stabil minőséget, pontos szállítást, rugalmas elszámolást jelent ez a név. Kapcsolatunkat a megbízható tervezhetőség jellemzi, ami a mai gazdasági helyzetben a munkák gazdaságosságát garantálja. Gyorsan és Probléma mentesen végezhettük el Solymáron sok családi ház betonozási munkáit a Gamma Beton Kft termékeivel. Köszönjük, hogy a partnerük lehetünk."

Elanor Kft.
Stári Sándor
statasa@gmail.com
06-70-512-6690

 

"Nagyon hosszú évek óta vagyunk kapcsolatban a Gamma Beton Kft-vel gond és baj nélkül, elégedett vásárlóik vagyunk. További sok sikert kívánunk cégüknek."

Álomszer Kft.
Szántai Imre
szantai@freemail.hu
www.alomszer.freeweb.hu
06-20-924-8919

 

"Ezúton szeretném megköszönni az elmúlt időkben a felénk tanúsított nagyon gyors szakszerű és precíz kiszolgálást. Reméljük az elkövetkező időszakban is ugyanilyen megbízható, pontos kedves és nem utolsó sorban aranyos beszállítókkal állunk szemben."

Számjegy Kft.
Horváth Tibor
szamjegy@t-online.hu
06-20-912-3573

Beton

Gamma Beton Kft.

Cím: 2085 Pilisvörösvár, Szent László u. 1/A (Liegl mögött)
Tel./fax: 06/26 330-040, 06/26 530-070
Mobil: 06/30 9336-313
E-mail: info@gammabeton.hu